Alla inlägg under mars 2008

Av Gasoline - 9 mars 2008 16:10

Tidigare skrev jag om boken som min lillasyrra hade köpt av en föreläsare som va på besök i hennes skola, en föredetta konsentrationsfånge. Läste ut den igår, och deffenetivt en läsvärd bok där man lär sig mycket om det olika grupperna, som tex Gestapo, SS-männen och SA-männen.


Hela hans familj dog under förintelsen och han själv överlevde. Blev flyttad till Sverige och arbetade hårt och älskade att vara här. Träffade sin drömkvinna, gifte sig och fick barn. Senare emigrerade de till USA till några utav hans släktingar men USA var rena plågan. Som han beskrev det va det som att flytta in i ett "friare konsentrationsläger", husen beskrevs på samma sätt som han beskrev dom ifrån konsentrationslägren, fullt i ohyra osv. Efter en tid vart deras dotter sjuk som va lite mer än över året, amrekanerna lurade dom på pengar och va oärliga. De bestämde sig för att flytta tillbaka och fick ännu en dotter. Hans hustru Ester gick tyvär bort -91 i canser.

Av Gasoline - 9 mars 2008 15:03

Jag har hittat ett kaninungeskelett som hade ramlat ut ur kroppen på en kanin. Jag tror att det var en pappakanin för den var ganska vissen o tråkig. / Line 6 år.

Utseendet spelar ingen roll. Se på mig, jag är jättesnygg men har ändå ingen att gifta mig med. /Brian 7 år.


Folk som är förälskade håller varandra i händerna så att inte ringarna ramlar av. För de kostar mycket pengar. / Tine 7 år

När man blir gammal får man en liten kropp med mycket skinn. Man blir som en liten sophög om man ramlar ihop. / Olivia 8 år.

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör. /Fred 7 år

När man gifter sig får man inte skratta. Och så får man inte säga nej. /Cathrine 5år

Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av sig heller. /Linn 7 år

Håret blir grått för att hjärncellerna skrumpnar ihop. /Erland 6 år

Gamla tanter tycker om att se nakna män, de vill bara inte erkänna det när han frågar. /Tone 7 år

Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången. /Martina 6 år

Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder. /Marion   6 år

Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar. /Mia 4 år

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för. /Hassan 6 år

Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lösaktiga. / Stina 6 år

Farfar är ordblind. Det vill säga, han förstår bara orden när vi skriker dem i örat på honom. Om vi skriver dem blir han ett frågetecken. / Marianne 7 år

Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker om kvinnor. / Tore 7 år

En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner. / Per 7 år


Av Gasoline - 9 mars 2008 12:46

Igår skrev jag om min "kära" eller inte så kära mor säger att jag ska betala för mig hemma. Grejen är den att jag pluggar och behöver köpa studiematerial ibland, dessutom så har jag, innan jag fyllde 18 år och fick mitt underhållsbidrag, redan betalat för allt här hemma som är till mig, förutom mat. Dvs att jag har betalat alla minna kläder, tamponger, smink, saker som behövs till mitt rum, shampoo, nöjen. Ja, allt förutom maten, även om jag ofta köper mat.

Av Gasoline - 8 mars 2008 21:08

Jag blir så arg, vi sitter ett gäng i storarummet och kollar på melodifestivalen och plötsligt börjar mamma snacka om att jag ska börja betala hemma, igen. Och vad grundar hon det på, jo; Jag får studiebidrag och underhållsbidrag. WOT?! Hon är underhålls skyldig tills det att jag slutat plugga på gymnasiet, om jag inte jobbar. Nej, jag blir så arg utav att snacka om det. Dessutom satt Teresia och Dan i storarummet, Teresia som ska vara min bästa kompis satt och skrek på mig att jag skulle hålla käften och Dan satt "tänk på att vi har folk här". Jaha, så bara för att vi har folk här ska jag spela teater och kärringjäveln får helt plötsligt göra precis som hon vill?! Nej, idioter säger jag bara!

Jag blir så arg, Teresia som påstår sig vara min bästa kompis, tar alltid mammas försvar. Som här om dagen när jag kom hem och frågade om hon hade haft kul så satte hon igång och skrika på mig. Då sa hon "Det är väl inte så konstigt" och då började jag fundera på vad jag hade lyckats med den här gånger "Hon har varit uppe hela natten med den där killen", hon meade på att det inte var så konstigt att hon va grinig då hon kanske va trött, men att sätta igång och skrika utan anledning när jag försökte vara trevlig va det inga fel på. Blir så arg, bästa kompisar ska inte göra så. Eller när jag ska berätta om något, tex när jag är sur på mamma, så lyssnar hon inte. Men jag ska alltid lyssna om hennes bråk med hennes mor, och det är helt annorlunda då hennes mor är min svärmor!

Dessutom hor hon blivit så otroligt grinig sedan jag vart tillsammans med hennes bror. Jag förstår mig inte på henne helt plötsligt. Vadför håller hon på såhär?!

Av Gasoline - 7 mars 2008 17:25

Vad ska jag göra med mitt liv igentligen? Sedan jag fick körkort så har jag inga "mål uppsatta", jovisst vill jag gå ur skolan och skaffa ett jobb, men inget som ser ut som att det kommer att hända. Jag har absolut inget att se framemot just nu, känns så uppgivet. Går skit i skolan! Ja, vad kommer att hända med mig? 


Ringde till Älsklingen idag, han va påväg till Örebro med hans kompis, jag berättade att jag va tvungen att ta bilen till bussen idag för att annars hade jag kommit fösent, och han skällde ut mig inför hans kompis i luren! Det va inte trevligt, han sa att han hade sagt åt mig att ge fan i bilen och att jag nu hade skaffat honom massor med extra jobb. Han hade inte alls sagt åt mig att låta bilen va, och om jag hade sprungit till bussen hade jag aldrig hunnit (Grejen är den att jag körde hål på ett bromsrör och bromsarna sluta fungera). Det gjorde ju absolut inte min tillfälliga depprition bättre! Funderar på om vi ska sluta ses på ett tag, vi bråkar ju bara nu för tiden, det gör mig så himla arg och frustrerad.

Och jag blir så himla trött på en tjej i skolan; Vi håller på med en musikal i skolan och det ända hon gör är att klaga hela tiden, HELA JÄVLA TIDEN! Jag vet att hon hade varit och klippt lite i sin peruk tex, men sedan hade någon varit där och lekt med den, så då ville hon inte ha den och tog en ny. Vem fick då den fula peruken som va klippt snett?! Jo, jag, för jag hade inte tagit någon än. Hon ska HELA, HELA, HELA JÄVLA TIDEN vara smågrinig på allt; det tar för långt tid, dom gör inte som hon vill, hon gillar inte det, hon vill inte det. Och då måste jag få tillägga att hon är en av dansarna, medans jag ändå så är dansare och våp.

 Oändligt med problem....

Av Gasoline - 6 mars 2008 13:54

Snackade med mitt ex idag på msn, men pga hans dysleksi är det svårt att förstå vad han skriver, så jag bestämmde mig för att ringa honom. Vi snackade i typ 23 min om bara han osv, vad han hade gjort för något dumt, bla bla bla. Men när jag skulle breätta vad som hände på pubben i helgen så "ringde det plötsligt" och han va tvungen att svara. Eller så va det så att det inte längre va kul att snacka med mig längre när han inte fick prata om sig själv. Suck! Han är rätt pucko. Jag vill absolut inte ha tillbaka honom, bara vara vän med honom, men hans nya tjej vill inte att han varken snackar med mig eller träffar mig. Vad är hon rädd för? Att jag ska kasta mig över honom? Herregud, det va jag som dumpade honom och dessutom har ju jag pojkvän.

Av Gasoline - 6 mars 2008 12:09

45-åriga Amy Brasher arresterades i San Antonio, Texas, efter det att en mekaniker tipsat polisen om att det fanns 18 paket marijuana under motorhuven på Amys bil som hon lämnat till mekanikerna för att han skulle byta olja. Enligt polisen hade Brasher inte en aning om att mekanikerna måste öppna motorhuven för att byta oljan.



Polisen i Portsmouth anklagade Gregory Rosa, 25 år, för att plundra varuautomater.
Då han anhölls av polisen gjorde han sig skyldig till ytterligare två brott. Det första mot lagen, då han försökte fly från polisen då de skulle anhålla honom, och det andra mot klipskhetslagen då han försökte betala sin borgen på 400 dollar med småmynt.



Karen Lee Joachimmi, 20 år, arresterades i Lake City, Florida då hon försökte råna Howard Johnson's Motell med en elektrisk motorsåg — som inte var ipluggad i väggen.



Tio i åtta på morgonen gick en man in på Burger King i Ypsilanti, Michigan, vevade med en pistol och ville ha pengar. Kassasbiträdet meddelade att han inte kunde öppna kassalådan utan en matbeställning. Då mannen beställde lökringar sa biträdet att de inte gick att få som frukost. Frustrerad gick mannen därifrån.



Nyligen arresterades David Posman i Providence där han slagit ner chaufföreren i en armerad lastbil och stulit de närmsta fyra påsarna med pengar. Påsarna visade sig innehålla drygt 800 dollar i småmynt som sackade ner Davis så mycket att polisen kunde springa ikapp honom och arrestera honom.



I Belgien rapporteras det att en man, misstänkt på för att rånat en juvelerare, sa att han inte kunde gjort det eftersom han bröt sig in i en skola vid samma tidpunkt. Polisen anhöll sålunda mannen för inbrottet i skolan.



Christopher Johns anklagades för droginnehav i Pontiac, Michigan. Johns sa att han blivit visiterad utan fullmakt, och domaren meddelade att det behövdes inte av polisen eftersom polisen upptäckt en bula på jackan, som kunde varit en pistol. Nonsens, sa Johns, som av en slump bar samma jacka i domstolen samma dag. Johns gav den till domaren så att han kunde titta på den. I fickan hittade domaren en liten påse med kokain och skrattade så mycket att han behövde fem minuters paus för att hämta sig.



Dave Det-o-det sårades svårt efter att ha ersatt en tubliknande säkring i sin bil med en 22kalibers gevärskula (för att den passade så perfekt). I alla fall, då elektriciteten värmde upp kulan gick den av och sköt honom i knäskålen.



Två killar i New York använde sin gamla bil som flyktbil vid ett bankrån. Enda misstaget de gjorde var att de tidigare hade spraymålat "TILL SALU 555-5555" (med deras telefonnummer) på sidan av bilen för att få den såld.



I Long Beach, Kalifornien, bestämde sig flera anställda vid ett stort aerospace-företag att råna en bank på deras lunchrast. (De menade att polisen inte skulle leta efter dem på företaget). Naturligtvis glömde de att ta av sig sina ID-kort från skjortorna, varpå polisen kunde komma och hämta dem samma dag.



I Kentucky försökte två män dra av framsidan av en bankomat genom att dra en kedja från bankomaten till kofångaren på deras bil. Men i stället för att bankomatens framsida skulle åka loss, lossnade kofångaren. Skrämda körde männen ifrån brottsplatsen och körde hem. De lämnade kedjan som fortfarande satt fast i bankomaten. Och som i andra änden satt fast i kofångaren. Och på kofångaren satt fortfarande deras nummerplåt kvar.



I Indiana, USA gick en man fram till ett affärsbiträde och bad om att få alla pengar som fanns i kassan. Biträdet gav honom pengarna, och mannen sprang därifrån — men råkade lämna sin egen plånbok på disken.



En tysk "turist", förmodligen på golfsemester, knallade fram till engelska tullen med sin golfbag där han tjattrade gladeligt om golf och allt runtomkring sporten golf. Tullen upptäcker efter en stund i tjattret att turisten inte vet vad ett "handikapp" är, varpå de ber honom visa sin swing, vilket han gör — fast åt fel håll! En stor mängd narkotika hittades i golfbagen.

Av Gasoline - 6 mars 2008 11:43

Hittade en dialog grej, antar att det är ifån tjuvlyssnat eller något, tyckte den va rätt skoj och beskriver de flesta ungdomskillars bristande kunskap om tjejers mens.  


Tjej ~18 sitter med handen på magen och ser illamående ut, kille ~18 tittar bekymrat på henne.
Kille: Vad är det med dig?
Tjej: Förlåt, jag har bara så galet ont i magen.
Kille: Vadå då?
Tjej (viskar): Mensvärk…
Kille (hånler): Men det gnällde du ju över igår också, har du mens ofta eller?
Tjej: En vecka som alla andra?
Kille: En HEL jävla vecka om året?!

Ovido - Quiz & Flashcards