Alla inlägg under mars 2008

Av Gasoline - 26 mars 2008 12:05

Nu får sommaren synda sig, det är snöstorm utanför mitt fönster och jag längtar inte till något annat just nu än sommaren och alla raggarträffar. Inte för jag har något emot vinter, har ju alltid varit en vintermännsika och på vintern får jag ju jobba, men nu längtar jag så innerligt till sommarens raggarträffar och allt annat kul som händer i sommar.



På crusing får alla följa med, unga som gammla.


(Bilden har inget med mig att göra, och det är inte jag som har tagit den)

Av Gasoline - 25 mars 2008 12:03

Ja, igår bar det av till Elmia - Sveriges största bilmässa i Jönköping. Åkte ner med Joel, Jeffe och Valtonen. Red tjuren, jag och jeffe, klart en upplevelse! Köpte 3 tröjor för 100 spänn, medans karlarna köpte ljud grejs.


Inte mycket som föll mig i smaken med tanke på att över hälften av mässan bestod av ombyggen, musikbilar och nya sportbilar och en del MC fanns oxå. Men va hellt klart ok, och för den delen hade jag rätt roligt ändå.


Inte min stil på bil, men dan va mattsvart, snyggt =) Men rätt snygg ändå, BMW, jag skäms!



En av ljudbilarna, de blålysande grejerna är högtalare.



Snygg bil, kanske något ny..



Om man inte får burna innomhus får man ta till andra metoder


Vart lite besviken när jag hade plågat mig igen alla hallar med ointressanta fordon, och så är det intressanta så litet, suck..



Hittade iaf en grön Poontiac, en firebird, precis som vi har. Dock ful färg, och nyare modell, skulle kunna gissa på -68 eller -69

Av Gasoline - 23 mars 2008 15:08

Jag mår seriöst dåligt, inte för att jag va ute och festade igår och är bakis idag, men utan för att två personer som jag tycker om, eller en av dom iallafall håller på med dumheter som snart kommer att såra.


Såhär är det; Dom har varit tillsammans i ett bra tag, och förhållandet har näst intill runnit ut i sanden.Nu har hon börjat snackat med andra karlar på internet, och har till och med träffat en av dom, och legat med honom. Han konfronterade henne och frågade vem det va som ringer hela tiden, men hon säger att det är hennes kompis som är över 60, vilket inte stämmer. Hon ljuger så enormt, och han får inte veta något. Jag vet det, hennes barn, ja ett av dom iaf vet det, alla hennes övriga kompisar utom jag vet det.


Inte nog med att hon inte berättar, hon har mage till att fråga efter pengar och annat, nu vill han ta med henne på en "resa" så att dom kan snacka och kanske jobba lite på sin relation, efter allt han har gått igenom och gjort för henne.


Jag mår så dåligt utav att jag vet det och det finns inget jag kan göra. Jag vill så gärna berätta för honom, men då ligger jag risigt till, anledningen säger jag ej. Och jag har pratat med henne lite försiktigt, så som kompisar gör men hon fattar inte. "Vi har ju inte varit tillsammans på evigheter" säger hon, men ändå vill hon ha pengar och allt annat utav honom och ljuger när den där killen ringer.



Av Gasoline - 21 mars 2008 11:14

Ja, som några av er kanske vet så gled jag ner i diket med bilen på en isväg för någon vecka sedan. Igår va jag ute och åkte bil, det va varken jag eller min pöjk som körde, men hur som hellst så hade vi parkerat och skulle ut därifrån, den som körde (nämner inga namn) backar rakt ut utan att riktigt ser sig för, och backar in i bilen bakom. Inte för att de va något som gick sönder, men otroligt klatigt gjort, det hade ju varit lätt att virda på huvudet och se miniBUSSEN som stod parkerad på andra sidan av den lilla parkeringen.


Så nu har inte jag jätte dåligt samvete för min tabbe på en isig skogsväg som dessutom inte var sandad!

Av Gasoline - 19 mars 2008 18:12

Kollade på tv imorse och då kom en reklam upp, svart bakgrund med vit tex, och så stod det typ hur man gör en sådan reklam när man ser en bil åka fram och tillbaka i helikopterperspektiv, lite snabb genomgång. Sedan kom en tex som typ lät "Och hur bra är det för miljön".


Detta va reklamen för en av Skodas nya bilar, antagligen miljöbilar, hann inte titta så nogrannt. Första reklamen jag sett som verkligen har haft ett bra budkap och varit tänkvärd. 


Jag vill verkligen ge Skoda tummen upp för den reklamen och allrahellst nu när det har blivit så mycket med växthuseffekten och allt.

Av Gasoline - 18 mars 2008 19:22

Ja, igår skrev jag ju om att det snöade här, men idag när jag åkte hem va det snöstorm! Suck..


Ja, på tal om nästan ingeting. Finns otroligt många tjejer som bloggar om mode i hopp om att få ett modejobb, som tex Sofie, på Sofies Mode, med en egen tidning och allt. Så idag tipsade jag min kompis som vill jobba med film, antingen med att göra eller att skriva om filmer, att börja blogga om film och allt annat onödigt vetande som hon vet =P Så nu tror jag att hon jobbar på att starta en blogg. Hoppas att hon kommer igång och att hon kommer att tycka att det är kul. Lägger in en länk till hennes sida sen.

Av Gasoline - 17 mars 2008 20:20

Va ju ute och åkte lite idag, eftersom jag får låna älsklingens bil. Innan jag tänkte åka hem till mig stannade jag vid ICA för att handla lite käka, pasta och pasta sås. När jag kommer in på ICA sitter min syrras kompisar innan för dörren, och två iaf är medicinerade för damp och överaktivitet, varav en börjar och snacka med mig. "Har du pengar?" Ja, klart som fan att jag har pengar om jag går in på ICA, eller nej, det är ju faktiskt en affär som man fönstershopar i!? Pucko!
"har du en 5a att skänka mig" Nej, jag ska handla mat för minna pengar, inte skänka dom till någon snorunge!
"Har du en snus jag kan få?" Nej, jag snusar inte längre. "Men jag såg dig ju snusa sist" Ja, örtsnus, men har laggt av helt! Och så fortsatte han att tjata, tjata, tjata och tillslut plockade jag upp de jag fick tag på i fickorna för att överbevisa honom och så gick jag.


Kommer fram till kassan med min pasta och pastasås. "Kallar du det där mat, chips och dip!?" Höjar idioten lite längre bort. Jodå, om pasta och pastasås är chips och dip. Sedan frågade han om jag hade bilen med mig, och jag är dum som säger ja. Och så följde han och resten av fjortisgänget med mig ut i bilen och så va jag tvungen att skjutsa hem honom, gahhh!

Av Gasoline - 17 mars 2008 18:54

Ja, själv tycker jag, eftersom att jag som bor ute på landet och behöver åka bil då bussförbindelserna inte är dom bästa, att de ska sänka bensinskatterna, det är alldelles för dyrt! Tycker du oxå att det är dyrt? Ja, vad väntar du på då, skriv under!


http://www.bensinskatteuppror.se/ 

Ovido - Quiz & Flashcards