Alla inlägg under oktober 2007

Av Gasoline - 16 oktober 2007 21:15

Skrev tidigare idag att jag hade tänkt ge min moppe lite kärlek, ja, det vart ju inte riktigt så. Det duggade, så jag hade ingen lust. Satte mig istället vid syrrans dator och laddade ner lite musik. Sedan kom mor, syrran och en av hennes kompisar hem. Så då satte jag mig och skrev artiekln om skolmobbing som jag hade blivit ombed att skriva utav en sajt värd. Sedan kom teh och hon ville läsa artikeln, och det fick hon. Sedan kollade vi på hitta hem och granfejden. Just nu kollar jag på Desperate house wife och skriver i pauserna.

Vet inte om jag skrev det imorse, men jag har iaf saker att göra i helgen. jor ringde igår och vi snackade lite, han ville träffas i helgen, fredag kom vi överens om. Det lät som att vi skulle festa iaf, mer vet jag inte. Verkade som att det va en dejt, skoj =P Han frågade om han skulle köpa något att dricka till mig, men det är ju ganska lungt, jag har ju redan sprit. Och sedan sa han att han skulle hitta på något att göra på fredag. Hoppas det blir lika kul som jag hoppas. På lördag ska jag med mor på sexparty, som tuppeware fast med sexleksaker. Sedan ska vi hem till tij och färga hennes hår, teh ska med oxå.

Eftersom 50- och 60-talet tilltalat mig, så satt jag och kollade på pinupp bilder idag, jag är inte lebb, men tycker fortfarade att dom är fina. Då slog det mig hur stor skillnad det är på dagens utvik och dåtidens utvik.. Jag tycker absolut inte om dagens ska pinupper, det är nog "lite för mycket av det goda".. Så jag tänkte lägga ut en bild och visa er hur det Såg ut förr, hur det ser ut idag vet ni nog säkert.


Av Gasoline - 16 oktober 2007 10:50

God morgon, God morgon! Strålande tider! Studiedag idag, vaknade lite före 8, ungefär som vanligt när jag inte har något larm ställt. Kollade på mitt favorit pogram 09.50 och nu sitter jag här. Studiedag hela dagen, skönt!
Hade tänkt att sätta mig vid min syrras dator för att ladda ner lite skön musik till mitt favoritpogram börjar igen 12.50 Sen ska jag ut och ge min moppe lite kärlek om vädret tillåter. Vi får väl se vad kärlek innebär sen när jag kommar tillbaka, lite senare. Sen måste jag verkligen städa mitt rum och byta sänglakan.

Ha en trevlig dag allesammans!

Av Gasoline - 15 oktober 2007 20:09

Har varit i skolan idag, vilket jag är de flesta dagar. Hände inget spec, några grupper spelade upp några scener ur shake spears (eller hur fan det stavas) pjäser, några va faktiskt rätt skoj. Skällde lite på min MA lärare, då det är hans fel att jag inte fickar matten (han skickade mig inte till ÖSK när jag sa redan från början att jag inte skulle fixa det annars, så nu ligger jag 1 ½ termin efter) och han skulle försöka fixa det, vilket jag verkligen hoppas.

Kom hem tidigt idag, slapp KH, skönt, då jag redan är klar med det jag ska göra. Kollade lite på tven och tog en power nap och då fingde teh och frågade om jag ville käka med henne, så jag stack upp till henne och åt tillsammans med henne. Gick ner till mig igen, ladda ner lite skön rockabilly musik, kollade på hitta hem och nu sitter jag här..

Har sökt lite ovanligt mycket på orden rockabilly, raggare osv på senaste tiden. Har kommit på att vi "motorburna ungdommar" (vilket raggare vetyder) inte är spec poppis nu förtiden heller utav folket. Hittar en massa skit, antar att det är för att de bara stött på en massa blöjisraggare. Synd tycker jag verkligen, tycker "vi raggare" har en ovanligt bra gemensamskap än de flesta andra stilar. Vadför är jag född 50 år för sent?

Längtar verkligen till nästa sommar, även om jag inte gillar sommaren i sig. Jag hoppas att jag då fått körkort, och då blir det åka av. Då är inte jag och familjens jenkare hemma så ofta. Huvudsakligen MÅSTE jag på Power Big Meet och Classic Car Week, sen ska man ju så klart på den gamla hederliga Linde Vårmönstring. Sen ska jag på bilsemester i sverige, åka land och rike runt i min fula lilla bil, om ekonomin tillåter =P
Dessutom längtar jag tills snön kommer, jag hoppas på att få samma jobb som förra året under minna lediga dagar osv. Jag frågade bossen och det lät inte helt omöjligt, jag är ju trotts allt duktig på det jag gör, iaf när jag jobbade där.

Imorgon är det studiedag, ska ge min moppe lite kärlek. Om jag får igång den så ska jag åka en liten vända innan jag ställer in den för vintern. Annars så blir det till att börja mecka direkt. Tanken behövs rensas iaf, då jag tror att det är en av anledningarna till att moppen startar trögt =(
Sen måste jag städa och byta lakan i min säng.  

Har redan börjat fundera på vad jag ska göra i helgen, så jag inte står där på fredag och inte har något att göra. Jag vill verkligen skaffa mig ett liv och få saker att göra!

Keep On Bopping gott fölk!

Och medans ni ändå har tittat in så kan ni väl skriva en liten komentar eller rösta? Skulle bli så glad då =)

Av Gasoline - 15 oktober 2007 16:14

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night


He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

Av Gasoline - 14 oktober 2007 18:04

Jag va nykter på fredagen. jor ringde rätt tidigt, vid en 8 kanske och frågade om han fick komma till mig senare och hälsa på/sova, vilket han fick. Han skulle komma hit runt 11 sa han. Halv 12 ringde han och sa att han va på g, kom hit strax före 12 slaget. Skulle upp tidigt morgonen därpå så jag gick och lade mig, medans han låg och försökte hålla mig vaken.

På lördagen gick jag upp halv 8, skulle med far upp till badet och städa, bada och sola. Efter det kom mormor, vi skulle övningsköra. Övningskörde lite i Ludvika och så. Fick ett par nya skor utav henne, eller hennes gamla rättare sagt. Ett par vita pums, dom ska jag andvända flitigt i sommar ;)

Sen kom jag hem och städade lite medans mor gick över till mormor, sedan ringde mor och ville att jag skulle kolla när jysk va öppet, så jag kollade upp det, sedan åkte vi i "panik" till jysk för att hinna dit innan det stängde, mor skulle beställa en ny tv bänk som hon kollat på.

Kom hem, satte igång och vina, jag hade bestämmt mig för att idag skulle det bli partaj! Ringde jor för att kolla om han va i byn, vilket han va och vad han skulle göra ikväll, man kanske skulle kunna hitta på något med honom? Vilket jag oxå gjorde. Vid halv 9 skjutsade min far upp mig till byn där jag träffade honom. Vi gick till hans kusin, som hade fest, trodde jag iaf! Men det hade han inte, det var bara jag och han där, suck! Tråkigt va det. Efter lite tjat så fick jag iväg honom upp till byn för att leta reda på något skoj att göra. Hamnade på samma "fest" som hans kusin, som vi hade varit hos tidigare men han hade inte varit där. Gick därefrån vid tvåtiden, kom hem och hade inga nycklar in. Men mor va vacken och hon släppte som tur va in mig. Satt och snackade med mamma och en utav minna grannar som kom strax efter mig en liten stund. Sedan gick jag och sussade.

Vaknade vi 7 på morgonen, åt lite frukostoch kollade på tv. Vid 10 tiden ringde mormor, hon ville att vi skulle ut och övningsköra lite till idag, medans hon ändå va i byn. så halv 11 kom hon hit och jag kom hem halv 3, skönt att få träna lite när uppkörningen faktiskt närmar sig med stora steg =)  Längtar SÅÅÅ till körkortet, till min 18 års dag, kan det inte bara gå lite snabbare?!

Av Gasoline - 12 oktober 2007 18:03

Gick inte till skolan idag, orkade inte gå dit och bara glo, vilket jag hade gjort om jag hade gått dit. Va hemma istället och städade och kollade på film med min lilla syrra.

Sen kom mor hem, och far inte långt därefter. Hände med far upp till garaget för att mecka med bilen, den här gången fick jag göra ALLT själv. Jag skulle hissa upp bilen med donkraften, men far hade fyllt på för mycke olja så oljepluggen öppnade sig när jag skulle hissa upp den, och det bara sprutade olja! Fick oxå olja i ögat, inte så skoj, men jag överlever. haha!
Sedan satte jag igång och skruva lös hjulet, bromsklossarna och allt det ända tills jag kom in till hjul lagret, inte konstigt att det lät så konstigt, det va ju alldelles skrovligt, det fattades kulor (eller faktiskt runda stavar) och lite annat sådant. Aja, men nu är ju det snart fixat iaf. Kunde inte göra så mer för dagen då han inte fått nya delar, så vi åkte upp till resturangen på toppen och snackade lite med personalen där, åkte hem, och nu sitter jag här och funderar på vad kvällen har att ge.

Vad i h*lvete ska jag hitta på ikväll? Känns så världelöst att sitta hemma på en fredags kväll och glo..

Keep on Bopping!

Av Gasoline - 12 oktober 2007 11:46

Jag måste bara lägga upp det här, hoppas att det är tillåtet.

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html

Tycker alla borde kolla in den där länken, skit fränt. För att vara fågel va han jävligt duktig, men om han va männsika skulle man kunna jämnföra honom med minna disco skills  =P

Av Gasoline - 12 oktober 2007 10:53

Jag saknar någon som jag kan ringa när jag vill, skicka ett sms där det står "jag älskar dig" på kvällen innan jag lägger mig.
Jag saknar någon som kan trösta mig och hålla om mig när jag känner mig nere.

Jag saknar någon som kan förstå mig och som är på min sida.

Men ändå vill jag inte ha allt det här. Det är så otroligt skönt att vara singel ibland. Om om jag inte hade velat varit singel hade jag heller inte haft problem med att hitta någon. Men denna gång kommer det bli annorlunda, jag ska vara kräsen för en gångs skull..


Ovido - Quiz & Flashcards