Alla inlägg den 17 juni 2008

Av Gasoline - 17 juni 2008 21:35

Jag är student på gymnasiet och bor inte hemma, den ända inkomst jag har är studiebidrag och underhållsbidrag. Och seriöst, jag har inte råd att åka bil längre!


Jag lånar en bil utav min pojkvän, helt gratis, men soppan börjar bli på tok för dyr. Jag minns när jag fick min moppe, bensinen kostade strax över 10 kr. Jag är 18 nu, fick min moppe när jag va 15, dvs 3 år. Jag vet att man ska prioritera det man köper , underhåll och studiebidrag blir några kr, men inte nu på sommaren när man bara får underhåll. Jag har helt enkelt inte råd med att åka bil samt köpa mat, jag får helt enkelt välja. Jag väljer ju maten så klart, men vill ju oxå åka bil samt utnyttja mitt körkort nu när jag fått det, jag som gillar bilar så mycket.


Sommarjobb, nej, det fick jag inget. Fick ett evt erbjudande om att köra servisbussen, samt klippa gräsmattor med övriga personalen för 45 kr i timmen, i 6 veckor. Ja, det är ju alltid något, men jag tyckte det va lönlöst att ha samma jobb som förra året + en extrasyssla som jag inte fick en extra slant för. 


Får helt enkelt låta bli bilen...

Tobbes 850, bilen jag lånade innan.
Ovido - Quiz & Flashcards